Over mij 

Hoi! Ik ben Henk Unij en het is mijn missie dat jij op een duurzame manier zelfvoorzienend kan leven zonder energiekosten om structureel geld te besparen. 

Om dat te bereiken adviseer ik al ruim 7 jaar met veel plezier allerlei particulieren en MKB-ondernemers in voornamelijk Drenthe & Overijssel. 

Ik geef alleen advies over A-kwaliteit zonnepanelen, want deze type zonnepanelen leveren je simpelweg het meeste rendement op voor de lange termijn.

Het rendement is vele malen hoger dan sparen op een bankrekening. Dit helpt je om meer financiële vrijheid te ervaren en zinvoller met je geld om te gaan. 

Ook beschikken A-kwaliteit zonnepanelen over tientallen jaren garantie inclusief een gemiddelde terugverdientijd van 6 à 7 jaar.

Slim investeren in winstgevende A-kwaliteit zonnepanelen

Zolang de energiebelasting vandaag de dag ieder jaar stijgt, kun je maar beter slim investeren in winstgevende zonnepanelen. 

Zo bespaar je maandelijks geld, zodat je dit geld nuttiger kan besteden aan datgene wat je meer plezier en geluk oplevert, zoals onder meer: 

  • Uitjes
  • Vakanties
  • Lekker uit eten
  • School- of opvangkosten van kinderen
  • Hobby’s om dromen waar te maken

Daarom zeg ik altijd: “voor niets gaat de zon op, dus doe je voordeel ermee”

Want ja… wees eens eerlijk, de zon stuurt je namelijk geen factuur…

Plus: je hebt helemaal geen omkijken naar de zonnepanelen. Zonder enige moeite kun je het hele jaar door profiteren van de zon. Zelfs in de wintermaanden bespaar je geld. 

Daarnaast kun je een positieve bijdrage leveren aan de duurzaamheid van de aarde. Zo sla je twee grote vliegen in één klap en het kost je geen tijd of energie. 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, toch? 

Meer weten over zonnepanelen? 

Ik kom graag thuis bij je langs wanneer het jou uitkomt. In een gratis adviesgesprek leg ik je van A tot Z alles uit over de beste zonnepanelen. Je zit nergens aan vast. 

Spreekt je dit aan? Kijk hier wat je kan verwachten en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!